Plantdesign

Ik ben dol op planten, zowel binnen als buiten. Planten zijn mijn passie. Ik kom graag in de bekende tuincentra om te kijken of er een uniek soort plant bij is gekomen. Ook houd ik van de gewone ‘ouderwetse’ plant. Deze planten zijn over het algemeen sterk en kunnen veel verdragen. Het mooie aan planten is dat ze met u meegroeien. Bij een goede verzorging ziet u ze echt stralen en bloeien. Een klein beetje aandacht is al genoeg!

Elke plant is uniek in zijn soort en prikkelt op verschillende manieren uw zintuigen. Denk hierbij aan de kamer-Jasmijn: mooie witte bloemen die een zoete geur afgeven. Of de Strelizia met haar mooie strakke grijze of groene bladeren en oranje/blauwe bloemen.

Planten zijn een belangrijke toevoeging aan de inrichting van uw huis en/of bedrijf: ze zuiveren de lucht in uw binnen-omgeving, ze brengen ontspanning en bevorderen de creativiteit.  Planten in een kantoor kunnen de werkprestaties verhogen.

De belangrijkste regel voor elke plant luidt: lucht, licht en water

Voor elk hoekje in huis of op de werkplaats is wel een plant te vinden.

Plant Advies

Op basis van een bezoek bij u op locatie ga ik een advies voor u maken. Passend bij uw budget kijk ik wat de mogelijkheden voor u zijn. Na mijn bezoek, maak ik een moodboard. U krijgt van mij een lijst met de plantennamen en advies in welk soort pot of mand de plant het beste past – en eventuele andere accessoires – zodat u zelf aan de slag kunt of u laat het mijn voor u doen.

De eerste intake-afspraak is altijd vrijblijvend. Elk advies is weer verschillend, graag kom ik eerst met u in contact om te kijken wat uw wensen zijn. Hier kan ik een passende offerte voor u maken. Voor online interieur advies wordt een vaste prijsafspraak gemaakt.

Advies plant design voor bedrijven.

Wilt u de kwaliteit op uw werkvloer verhogen door middel van planten te plaatsen?  Ik help u graag! Vraag vrijblijvend om een afspraak, samen kan ik met u kijken wat ik voor u kan betekenen.